Συμβατικοί Κλωβοί

Πλαστικοί κλωβοί από polycarbonate, polysulfone ή polyethermide. Τα τελευταία αυτά υλικά είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε μηχανικές καταπονήσεις, στην επίδραση χημικών ουσιών και σε αλλεπάλληλες πλύσεις και κλιβανισμούς.

Σχάρες κλωβών από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304.

Πλαστικές φιάλες νερού από τα ίδια υλικά με τα κλουβιά σε διάφορες χωρητικότητες, ανάλογα με τις διαστάσεις του κλωβού και τον αριθμό των ζώων τα οποία στεγάζει. Κάλυμμα φιαλών από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316, ανθεκτικό στη διάβρωση.

Συστήματα κλωβών filtertop (“Reemay filter” – τύπος G14). Συστήματα που παρέχουν αποδεδειγμένα μικροβιακή προστασία, αλλά και καλύτερο “μικροπεριβάλλον” στο εσωτερικό του κλωβού, καθώς μειώνονται οι μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας, ελαχιστοποιούνται τα ρεύματα και κατακρατούνται σχεδόν όλα τα αιωρούμενα σωματίδια του περιβάλλοντος (8-10μm στο 98%). Σε συνδυασμό με την παροχή αποστειρωμένης τροφής και στρωμνής και το χειρισμό των κλωβών σε ειδικούς θαλάμους βιο-ασφάλειας παρέχουν ένα προστατευτικό φράγμα στο επίπεδο του κλωβού, με σημαντικά οφέλη στην προστασία τόσο των ζώων, όσο και των χειριστών.