Θάλαμοι νηματικής ροής – βιολογικής ασφάλειας (Ι-ΙΙ)

Σε κορυφαία ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμού κατάλληλοι και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές με εγγύηση ως προς την ασφάλεια τόσο του χειριστή όσο και των δειγμάτων σε διάφορες διαστάσεις και με ποικίλα χαρακτηριστικά.

  • BS48 BioSafety Changing Station. Ο πρώτος και μοναδικός σταθμός αλλαγής κλωβών που έχει τη δυνατότητα μετατροπής σε θάλαμο Biosafety Cabinet Class II (πιστοποιητικό TÜV) για την εκτέλεση μικροβιολογικών ελέγχων. Διαθέτει λυχνία UV για αποστείρωση του θαλάμου και παροχή ρεύματος εντός του θαλάμου.
  • BS60 BioSafety Changing Station. Ο μεγαλύτερος σταθμός αλλαγής της σειράς, ειδικά σχεδιασμένος να παρέχει τη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια για το χειριστή και τη μεγαλύτερη προστασία για τα ζώα και το περιβάλλον.
  • Aria Biosafety Cabinet (TECH48). Θάλαμος βιολογικής ασφάλειας ΙΙ με παροχή αερίου και εσωτερική πρίζα κατάλληλος για μικροβιολογικές εφαρμογές και παράλληλη χρήση σαν σταθμός αλλαγής κλωβών. Προστασία του χρήστη και των ειδών και άψογη κατασκευή με την κορυφαία ποιότητα της Tecniplast.