Εργαστηριακά Ψυγεία

Κυριότερες Εφαρμογές:

Αποθήκευση δειγμάτων νερού ή λυμάτων

Αποθήκευση διαλυμάτων βαθμονόμησης

Αποθήκευση αντιδραστηρίων

Αποθήκευση χημικών

Γενική αποθήκευση

Όλοι οι κλίβανοι αυτοί ελέγχονται μέσω ψηφιακού μικροεπεξέργαστή με οθόνη υγρών κρυστάλλων, έχουν εύρος θερμοκρασιών από 0°C έως και +10°C ή από -10°C έως και +10°C (ανάλογα με την έκδοση και τον τύπο του λογισμικού), λειτουργούν με βεβιασμένη κυκλοφορία αέρα αποκλειστικά, διαθέτουν σύστημα ψύξης και θερμομόνωση από αφρό πολυουρεθάνης για διατήρηση της θερμοκρασίας στο θάλαμο ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιβάλλοντος, λειτουργία απόψυξης, αυτοματισμούς για την απενεργοποίηση εξαρτημάτων κατά το τέλος κάποιου προγράμματος, τάξη προστασίας από υπερθέρμανση 1.0 σύμφωνα με DIN12880, εισόδους τύπου RS232 και USB για σύνδεση σε Η/Υ και εκτυπωτή, είσοδο για χρήση επιπρόσθετου αισθητήρα στο θάλαμο, πιστοποιητικό ορθής λειτουργίας από τον κατασκευαστή και εγχειρίδιο οδηγιών και στα ελληνικά.

Στη συνέχεια, οι κλίβανοι αυτοί μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του χρήστη σε ό,τι αφορά τη χωρητικότητα του θαλάμου (από 68 έως και 1460 λίτρα), το υλικό κατασκευής  εσωτερικά (ανοξείδωτος χάλυβας ή αλουμίνιο) και εξωτερικά (ανοξείδωτο τύπου ΙΝΟΧ με διαφορετικό φινίρισμα ή με ηλεκτροστατική βαφή), τον τύπο της πόρτας (μονή ή διπλή – με ή χωρίς παράθυρο παρατήρησης), τη δυνατότητα ρύθμισης της λειτουργίας του ανεμιστήρα, το φορτίο που μπορεί να δεχθεί το κάθε ράφι, την ύπαρξη ή μη πρόσθετου αισθητήρα θερμοκρασίας ΡΤ100, την έκδοση του λογισμικού και πλήθος άλλων παραμέτρων.

“Η εταιρία POL-EKO APARATURA είναι ενεργή στην Πολωνική αγορά για πάνω από 25 χρόνια και στην παγκόσμια αγορά για πάνω από 15 χρόνια.

Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι πελάτες της την εμπιστεύονται τόσο για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, όσο και για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει σε κάθε περίπτωση. Προσφέρουμε μία πρώτης τάξεως συσκευή ενώ παράλληλα διάγουμε συνεχή έρευνα για βελτιώσεις και καινοτομίες στον τομέα μας.

Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, ενώ παράλληλα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να τροποποιήσουμε τα μοντέλα μας ώστε να υπηρετούν την εφαρμογή σας άψογα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας σε κάθε σας πρόβλημα και ανάγκη.”