Συστήματα Νηματικής Ροής

Συστήματα αλλαγής κλωβών / Θάλαμοι νηματικής ροής (βιολογικής ασφάλειας Ι-ΙΙ)

Laminar Flow equipment

Η εταιρεία Tecniplast διαθέτει μία πλήρη γκάμα από σταθμούς αλλαγής κλωβών. Γενική φιλοσοφία όλων των σταθμών είναι η αποτελεσματική προστασία από κάθε είδους επιμόλυνση τόσο για το ζώο και το περιβάλλον εντός του σταθμού (laminar flow), όσο και για το χειριστή/περιβάλλον με τη δημιουργία ειδικού “φράγματος” νηματικής ροής (barrier).

  • Interactive Safe Change Station. Σταθμός αλλαγής δύο όψεων, ειδικά σχεδιασμένος με γνώμονα την εργονομία. Ο σταθμός έχει τη δυνατότητα απολύμανσης όλων των μερών του insite, με τη βοήθεια γεννήτριας υπεροξειδίου του υδρογόνου.
  • CS5 Changing Station. Ο σταθμός αλλαγής που συνδυάζει την εργονομία με τη συμπαγή κατασκευή. Με δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις πλευρές και με ρυθμιζόμενο ύψος, αποτελεί ιδανική λύση για κάθε οίκο πειραματόζωων. Διαθέτει επίσης τροχούς και μεταφέρεται εύκολα.
  • BS48 BioSafety Changing Station. Ο πρώτος και μοναδικός σταθμός αλλαγής κλωβών που έχει τη δυνατότητα μετατροπής σε θάλαμο Biosafety Cabinet Class II (πιστοποιητικό TÜV) για την εκτέλεση μικροβιολογικών ελέγχων. Διαθέτει λυχνία UV για αποστείρωση του θαλάμου και παροχή ρεύματος εντός του θαλάμου.
  • BS60 BioSafety Changing Station. Ο μεγαλύτερος σταθμός αλλαγής της σειράς, ειδικά σχεδιασμένος να παρέχει τη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια για το χειριστή και τη μεγαλύτερη προστασία για τα ζώα και το περιβάλλον.
  • Aria Biosafety Cabinet (TECH48). Θάλαμος βιολογικής ασφάλειας ΙΙ με παροχή αερίου και εσωτερική πρίζα κατάλληλος για μικροβιολογικές εφαρμογές και παράλληλη χρήση σαν σταθμός αλλαγής κλωβών. Προστασία του χρήστη και των ειδών και άψογη κατασκευή με την κορυφαία ποιότητα της Tecniplast.
  • BIO-C 36 Ventilated Cabinet. Ειδικό τροχήλατο ερμάριο νηματικής ροής για απομόνωση του περιβάλλοντος (βιο-αποκλεισμός, βιο-περιορισμός).